Pariuri Sportive – Astra vs Viitorul – 05.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 5 October, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Astra vs Viitorul (05.10.2014) – ora 18:30
Astazi de la ora 18:30 la Giurgiu va avea loc partida dintre Astra, vice-campioana Romaniei, si Viitorul, echipa care pentru al treilea sezon la rand se zbate sa evite retrogradare. Partida face parte din etapa a zecea din Liga 1.
Din 2013 pana acum cele doua formatii au fost adversare de patru ori, Astra castigand de fiecare data la zero, scorul general fiind de 11-0.
Astra Viitorul
Astra Giurgiu spera sa se bata la titlu in acest sezon cu sanse ceva mai mari decat in stagiunea trecuta, insa scaderea de forma din ultimele saptamani ar putea sa o coste. Echipa a adunat zece puncte in ultimele cinci etape, ajungand la un total de 19 puncte si un golaveraj de 19-7, doar Steaua si Petrolulstand mai bine din punct de vedere ofensiv. Cu astfel de cifre, Astra este a patra in clasament. Viitorul Constanta a reusit o singura victori in aceasta stagiune, scor 2-0 in fata Ceahlaului pe teren propriu acum trei etape. Echipa lui Hagi are doar sase puncte din 27 posibile si nici golaverajul de 8-14 nu le face cinste. Echipa este pe locul 16, la cinci lungimi de primul loc neretrogradabil, iar cu fiecare etapa scursa echipa e tot mai aproape de liga secunda.
Pariuri Astra vs Viitorul
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Cota pentru victoria Astrei este foarte atractiva, avand in vedere diferenta dintre cele doua tabere. Giurgiuvenii nu sunt in cea mai buna forma a lor, tocmai de aici si cota destul de tentanta pentru 1 solist.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,