Pariuri Sportive – Atletico Madrid vs Granada – 26.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Atletico Madrid vs Granada (26.03.2014) – ora 23:00
laligaPoate cel mai dezechilibrat meci al etapei cu numarul 30 din Spania La Liga in ceea ce inseamna cotele, dupa Barca – Celta Vigo, este acesta, de pe Vicente Calderon, dintre Atletico Madrid si Granada.
Atletico a castigat ultimele patru confruntari cu Granada, iar precedentul duel de pe Vicente Calderon s-a incheiat cu un nemilos 5-0 pentru gazde.
Atletico MadridGranada
Cu trei victorii in ultimele trei etape, Atletico Madrid se vede din nou lider in Spania, desi lupta este mai stransa ca niciodata in ultimii ani. Elevii lui Simeone au 70 de puncte, la fel ca Real Madrid, insa dispun de avantajul rezultatelor directe. Madrilenii au si un punct peste Barcelona, iar daca vor castiga tot pana la final, atunci vor fi sigur de medaliile de campioni. Echipa gazda are un golaveraj de 66-21, ceea ce inseamna cea mai buna defensiva din campionat.Granada nu are un obiectiv clar in acest moment, neavand sanse la Europa si in acelasi timp fiind si departe de zona retrogradarii, astfel ca echipa nu va fi motivata la maxim cu siguranta. Formatia vizitatoare a castigat sapte puncte in ultimele trei etape, si incet-incet isi asigura locul in La Liga si pentru sezonul viitor. Cu 34 de puncte, fosta formatie a lui Torje se afla pe un linistitor loc 11, la sase puncte peste zona retrogradarii si cu multe formatii sub ea.
Pariuri Atletico Madrid vs Granada
Info pariuri sportive:  1 pauza / 1 final @ 1.57

  • Superioritatea trupei din capitala ne asteptam sa dureze de la un capat al meciului, atat in teren, ca joc, cat si pe tabela, in ceea ce priveste scorul, miza fiind enorma pentru Atletico.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,