Pariuri Sportive Bamberg vs Augsburg- 03.09.2013

Bilet realizat de bonus in 2 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Bamberg vs Augsburg (03.09.2013) – ora 19:30
Introducere
Marti seara incepand cu ora 19:30 va avea loc un meci amical intre Bamberg, o formatie din ligile regionale ale Germaniei, si Augsburg, o echipa ce a inceput curajos noul sezon in Bundesliga. Acesta este primul meci din istorie intre cele doua formatii.
Bamberg
Augsburg
Bamberg evolueaza la ora actuala in Regionalliga Bayern, acolo unde dupa zece etape scurse pare sa se descurce bine, ocupand pozitia a treia, cu 20 de puncte trecute in cont si cu un golaverage de apreciat, 15-11. Sapte puncte ii despart pe gazde de liderul la zi al clasamentului, Bayern Munchen II. Gazdele vin dupa cinci meciuri cu goluri multe, dintre care patru au oferit peste 2.5 goluri.
Augsburg de cealalta parte a baricadei este favorita acestui meci dupa cum era si normal. Formatia vizitatoare, asa cum am spus, are un inceput bun in Bundesliga, sau cel putin se descurca bine in ultima vreme. Dupa doua infrangeri in primele doua jocuri, Augsburg a spart gheata, legand doua succese la rand cu Stuttgart, 2-1 acasa, si Nurnberg, 0-1 in deplasare.
Pariuri Bamberg vs Augsburg
Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri
  • Bamberg este fara doar si poate o formatie de over 2.5 la ora actuala, in campionat media golurile in meciurile gazdelor fiind de 2,6. Augsburg ar trebui sa isi scoata in evidenta forta ofensiva in fata unui adversar net inferior, iar noi ne asteptam la minim trei goluri marti seara.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!