Pariuri Sportive – Barcelona vs PSG – 10.04.2013

Bilet realizat de bonus in 10 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Barcelona vs PSGUnul dintre cele mai tari sferturi de finala din acest sezon de Uefa Champions League este acesta dintre Barcelona si PSG. Dupa 2-2 in Franta saptamana trecuta, catalanii pornesc ca mari favoriti la calificarea in semifinale, cu toate ca nici parizienii nu se dau batuti cu una cu doua. Mai mult decat atat de la catalani va lipsi Leo Messi. Chiar si asa casele de pariuri ii dau pe gazde drept marti favoriti sa obtina victoria.

Barcelona este intr-o forma buna, in special din punct de vedere ofensiv. Cu 3 victorii si 2 egaluri in ultimele 5 jocuri in toate competitiile, Barcelona a marcat in aceste partide de 16 ori, ceea ce inseamna o medie de peste 3 reusite pe partida.
Ultimele 4 meciuri jucate acasa sunt de asemenea excelente, insemnand numai victorii. Mai mult decat atat Barca a marcat de 14 ori in precedentele 4 partide disputate pe Camp Nou, primind doar unul singur.

In tabara oaspetilor putem spune ca exista o mare incredere vis a vis de obtinerea calificarii, chiar daca rezultatul din tur nu a fost cel mai bun pentru ei. Cel mai mare castig dupa partida de saptamana trecuta este faptul ca Messi nu va fi disponibil pentru acest joc. Neinvinsi in ultimele 5 partide in toate competitiile, parizienii au avut ceva probleme in ultimele 4 deplasari, cand n-au reusit decat o singura victorie.

Cele doua formatii s-au intalnit de 2 ori in ultimul an. O data in amicalul sustinut in vara, si o data in turul acestor sferturi de finala. Ambele jocuri s-au incheiat 2-2.

Pronostic: Peste 2.5 goluri la o cota de 1.50
Mergem pe acest pronostic dupa ce intalnirea din tur ne-a oferit 4 goluri. Pe Camp Nou suntem obisnuiti sa vedem minim 2 sau 3 goluri pe meci numai din partea gazdelor, insa si PSG se lauda cu ofensiva foarte puternica.