Pariuri Sportive – Barcelona vs Villarreal – 14.12 2013

Bilet realizat de Pariuri in 14 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Barcelona vs Villarreal (14.12.2013) – ora 21:00
laligaCapul de afis al zilei de sambata in Primera Division este meciul dintre Barcelona si Villarreal, ambele tabere fiind in primele cinci la ora actuala in La Liga. Partida va incepe de la ora 21:00, iar catalanii sunt mari favoriti, desi nu se vor putea baza pe Messi nici la acest joc, argentinianul fiind in continuare accidentat.
Ultimul meci direct s-a incheiat fara gol, in Ianuarie 2012 pe terenul lui Villarreal, asta dupa ce in turul de atunci Barcelona catigase cu 5-0.
BarcelonaVillarreal
Barcelona s-a incurcat etapa trecuta pe terenul lui Athletic Bilbao, pierzand cu 1-0, lucru care ii obliga pe catalani sa castige azi toate cele trei puncte, altfel risca sa piarda fotoliul de lider. Barcelona este prima in clasament cu 40 de puncte, la fel ca Atletico Madrid, diferenta facand-o golaverajul, favorabil campionilor, si anume 42-9 in momentul de fata.De partea cealalta a baricadei, revelatia acestui campionat, Villarreal, vine dupa patru etape in care a bifat doua victorii si doua remize, ajungand in total la 28 de puncte si un golaveraj de 25-14. Villarreal este a cincea in clasament, avand un parcurs mai mult decat multumitor, dat fiind faptul ca oaspetii au revenit in La Liga in aceasta vara. La pariuri ce-i drept, Villarreal are sanse minime.
Pariuri Barcelona vs Villarreal
Info pariuri sportive: Barcelona -1.0 HA @ 1.42

  • Barcelona este net superioara in fata adversarei de diseara, desi nu il va avea la dispozitie pe Messi, cel mai important om al echipei. Ne asteptam ca echipa catalana sa isi confirme superioritatea si forta de pe teren propriu, iar in cazul unui succes la limita, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!