Pariuri Sportive Bayern vs TSKA Moscova – 17.09.2013

Bilet realizat de bonus in 16 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Bayern Munchen vs TSKA Moscova (17.09.2013) – ora 21:45
Introducere
Una dintre cele mai dezechilibrate partide ale primei runde din Uefa Champions League, faza grupelor, va avea loc marti seara de la ora 21:45 in Germania, acolo unde Bayern Munchen o va gazdui pe campioana Rusiei, TSKA Moscova. Partida se anunta cu atat mai interesanta cu cat ambele tabere se afla pe val la ora actuala.
Bayern Munchen
TSKA Moscova
Bayern Munchen a pierdut pentru moment lupta cu Dortmund pentru sefia clasamentului in Bundesliga, iar dupa cinci etape se lauda cu patru victorii si un rezultat de egalitate, ocupand astfel pozitia a doua. Bavarezii vin dupa succesul fara emotii din weekend, scor 2-0 acasa contra lui Hannover, ajungand la a 33-a partida consecutiva cu gol marcat, dovada ca echipa se bazeaza in special pe ofensiva.
TSKA Moscova pe de alta parte se prezinta din postura unei echipe net inferioara, cotata cu sanse minime si la pariuri. Campioana Rusiei se afla totusi pe val, cu patru succese in ultimele patru etape de campionat. Imbucurator pentru oaspeti este si faptul ca sunt neinvinsi in ultimele patru deplasari. Cota oferita de bet365 pentru victoria campioanei Rusiei este de 19.00 la ora actuala
Pariuri Bayern Munchen vs TSKA Moscova
Pronostic pariuri sportive: TSKA Moscova +3.0 Handicap Asiatic @ 1.40
  • Bayern Munchen pare usor schimbata in rau fata de stagiunea precedenta cand facea scor meci de meci. Acum bavarezii sunt fara victorie categorica de meciuri bune, iar noi ne asteptam ca TSKA sa nu piarda acest meci in mod categoric. In caz ca o va face la fix trei goluri diferenta, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!