Pariuri Sportive Bayern vs Nurnberg – 24.08.2013

Bilet realizat de bonus in 23 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Bayern vs Nurnberg (24.08.2013) – oraΒ 16:30
Introducere
Bayern Munchen si Nurnberg se intalnesc in primul meci de pe lista celor de sambata in Germania Bundesliga. Partida va incepe de la obisnuita ora 16:30 si face parte din cadrul etapei a treia. Cotele, dupa cum probabil va asteptati, sunt de partea gazdelor, iar in momentul de fata nu gasim o cota mai mare de 1.15 pentru 1 solist la nici o agentie de pariuri.
Bayern
Nurnberg
Bayern a inceput noua stagiune la fel cum a terminat-o pe precedenta, cu o mica exceptie, si anume esecul din Super Cupa Germaniei. Bavarezii au cinci victorii in ultimele cinci meciuri disputate, ofensiva fiind din nou punctul forte al acestora. Mai precis Bayern a marcat in medie de trei ori pe meci in precedentele cinci jocuri, fie oficiale, fie amicale, primind tot in medie doar 0.6 pe partida. Bayern a avut castig de cauza si in trei din ultimele patru dueluri directe cu Nurnberg.
Pe de alta parte, formatia vizitatoare nu a inceput la fel de bine noul sezon, fiind deja eliminata din Cupa Germaniei dupa primul tur de Sandhausen. Nurnberg a bifat doua remize de 2-2 in primele doua etape ale Bundesligii, acasa cu Hertha Berlin si in deplasare cu Hoffenheim. De precizat faptul ca in ultimii 14 ani Nurnberg a castigat o singura data in fata lui Bayern Munchen, intr-un meci de campionat din 2007.
Pariuri Bayern vs Nurnberg
Pronostic pariuri sportive: Bayern -1.0 Handicap Asiatic la pauza @ 1.60
  • Am ales sa mergem pe faptul ca Bayern va conduce detasat inca din prima parte a jocului, bavarezii fiind superiori din absolut toate punctele de vedere, si plus de asta pe teren propriu nimeni nu le poate face fata dupa cum s-a observat in ultimul an de zile cel putin.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci.Β Inregistrare!