Pariuri Sportive – Belenenses vs Sporting – 18.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Belenenses vs Sporting (17.07.2014) – ora 23:30
In aceasta seara de la ora 23:30 va avea loc un amical 100% portughez intre doua formatii din prima liga, si anume Belenenses si Sporting Lisabona, aceasta din urma fiind favorita la toate agentiile de pariuri online.
Sporting a castigat ambele confruntari directe din sezonul trecut, 3-0 in fata propriilor suporteri si doar 1-0 in returul din deplasare.
Belenenses Sporting
Belenenses nu este o formatie tocmai de speriat, iar in fata lui Sporting nu se simte prea confortabil, trecand mai bine de sase ani de la ultimul succes in fata alb-verzilor. Echipa a disputat deja un meci amical, cel de acum trei zile in fata lui Oriental incheiat fara nici un gol. La pariuri Belenenses are sansa a doua, cea mai buna cota de pe piata fiind la bet365 pentru 1 solist, si anume 4.33 in acest moment. Sporting Lisabona are dezavantajul ca acest joc este primul dupa mai bine doua luni de pauza, insa oricum are un lot superior. Vice-campioana Portugaliei s-a descurcat bine in fata adversarei de diseara in ultimii ani, plus ca a castigat ultimele trei deplasari pe acest teren, 1-0, 4-1 si 2-1. Cota pentru victoria trupei din capitala este una tentanta, 1.62 in acest moment la bet365.
Pariuri Belenenses vs Sporting
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.62

  • Desi este un meci amical si practic nu ar trebui sa ne mire surprizele, am ales sa riscam putin pe victoria echipei mai bune si mai bine cotate, Sporting, aceasta aratandu-si superioritatea si in campionatul intern sezonul trecut.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,