Pariuri Sportive – Betis Sevilla vs Zaragoza – 26.05.2013

Bilet realizat de bonus in 26 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Betis vs ZaragozaIn aceasta seara de la ora 21:00 va avea loc meciul de la Sevilla dintre Betis si Real Zaragoza, poate meciul cu cea mai mare miza din aceasta penultima etapa. Betis trebuie sa castige pentru a ramane cu prima sansa la locul 7 ce asigura prezenta in Europa League, in timp ce Zaragoza este obligata sa castige pentru a pastra sanse reale la salvare.

Formatia gazda nu traverseaza o perioada prea de laudat, reusind doar 1 singura victorie in ultimele 5 etape. Chiar si asa Betis este in continuare echipa de pe locul 7 cu 52 de puncte si un golaverage de 52 la 55, la 3 puncte peste urmatoarea clasata si la 2 in spatele Malaga, echipa de pe pozitia a 6-a.
Referindu-ne strict la meciurile de pe teren propriu, Betis a inregistrat pana acum 8 victorii, 5 egaluri si 5 infrangeri, ocupand locul 10 intr-un astfel de clasament in La Liga.

De cealalta parte a baricadei, Zaragoza, cu Sapunaru in echipa va incerca sa se salveze pe ultima suta de metri. Cu 2 etape inainte de final, oaspetii ocupa doar locul 18 cu 34 de puncte si un golaverage de 36:55, fiind la 1 singur punct in spatele liniei de plutire. La cum arata echipa in ultimele 4 etape sanse sunt destule pentru vizitatori.
Pe teren strain Zaragoza are un bilant ce lasa de dorit, cu 4 victorii, 3 remize si nu mai putin de 1 infrangeri suferite.

Betis a castigat fara probleme ultimele 4 intalniri cu Zaragoza, marcand de fiecare data minim 2 goluri in poarta adversarei.

Pronostic pariuri sportive: Victorie Betis @ 2.00
Betis este fara dubii echipa cu un lot mai valoros, iar acest lucru se reflecta si in cifrele celor doua tabere. Plus de asta Betis nu are inca locul 7 asigurat asa ca nu isi permite pasi gresiti. Mai mult decat atat, Zaragoza a pierdut ultimele 4 meciuri contra adversarei din aceasta seara.