Pariuri Sportive – Bilbao vs Paderborn – 23.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Bilbao vs Paderborn (23.07.2014) – ora 17:00
Miercuri dupa amiaza de la ora 17:00 va continua seria amicalelor pentru cei de la Athletic Bilbao, acestia urmand sa dea piept cu Paderborn, echipa nou-promovata in prima liga a Germaniei, bascii fiind favoriti la pariuri, asa cum era de asteptat. Meciul de maine va fi primul din istorie intre cele doua cluburi.
Bilbao Paderborn
Athletic Bilbao a avut un sezon foarte bun in Primera Division, obtinand ultimul loc de Liga Campionilor. Vara aceasta Muniain si compania par sa continue seria meciurilor bune, avand trei victorii clare, fara gol primit, dar si un esec, 1-2 cu mult mai slab cotatii de la Gernika Club. Bilbao este o echipa foarte echilibrata, cu un atac redutabil si capabil de orice, dar si o defensiva foarte solida. Paderborn nu se poate mandri cu aceleasi cifre ca si adversarii din acest joc, fiind net inferiori la orice capitol. Acestia au evoluat sezonul trecut in Bundesliga 2, insa la final au prins locul doi si implicit promovarea pe prima scena a fotbalului din Germania. Paderborn a bifat doua amicale in aceasta vara, fiind fara succes, cu o infrangere si un rezultat de egalitate.
Pariuri Bilbao vs Paderborn
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Athletico Bilbao ar trebui sa aiba o misiune usoara in amicalul de miercuri dupa amiaza cu nemtii de la Paderborn, mai ales ca dupa ultimele jocuri de pregatirea bascii arata o forma foarte buna, spre deosebire de adversari.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,