Pariuri Sportive – Bologna vs Fiorentina – 26.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 April, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Bologna vs Fiorentina (26.04.2014) – ora 19:00
serieaSambata seara de la ora 19:00 va avea loc primul meci al zilei in Italia Serie A, Bologna si Fiorentina urmand sa fie adversare in cea de-a 35 runda a campionatului italian, oaspetii pornind usor ca favoriti.
In tur Fiorentina a reusit o victorie categorica la scor de neprezentare, insa in ultimii ani a avut probleme pe acest stadion, ultima victorie fiind in Februarie 2009.
BolognaFiorentina
Bologna a bifat doua victorii si doua remize in ultimele patru jocuri acasa cu trupa din Firenze, de asta avand nevoie si sambata seara, data fiind situatia delicata a gazdelor. Cu 28 de puncte si un golaveraj de 27-52, Bologna este pe locul 17, prima peste linia de plutire, doar datorita golaverajului, iar finalul de sezon se anunta a fi extrem de incins si tensionat.Dupa ce la un moment dat dadea semne de revenire, Fiorentina a pierdut etapa trecuta acasa in fata Romei, scor 0-1, insa chiar si asa a ramas favorita la locul patru, loc pe care se afla acum. Oaspetii au 58 de puncte, cu doua peste Inter, laudandu-se si cu un golaveraj de 56-38. In orice caz, Fiorentina este sigura peste 90% de un loc de Europa League.
Pariuri Bologna vs Fiorentina 
Info pariuri sportive: Fiorentina (Draw no bet) @ 1.53

  • Fiorentina lupta in ultimele patru etape sa-si cimenteze pozitia a patra din clasament, iar pentru asta nu are voie sa calce stramb pe terenul Bolognei, echipa aflata intr-o situatie grea, fiind in cadere libera.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,