Pariuri Sportive – Bordeaux vs Evian TG – 31.05.2013

Bilet realizat de bonus in 31 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Bordeaux – Evian TGFinala Cupei Frantei, sezonul 2012/2013, va avea loc in aceasta seara de la ora 22:00 intre doua finaliste de-a dreptul surprinzatoare, si anume Bordeaux si Evian TG, cel putin aceasta din urma luptand pana spre finalul campionatului sa evite retrogradarea. Cotele sunt in favoarea lui Bordeaux dupa cum era de asteptat.

Evian TG a incheiat campionatul chiar cu o infrangere in fata adversarei din aceasta finala, scor 2-1 in deplasare week-end-ul trecut. Inainte de aceasta infrangere insa Evian reusise sa lege 3 victorii consecutive, cumuland aici meciurile de campionat cu cel de cupa.
In faza semifinalelor, Evian TG a spulberat-o pe Lorient cu un neverosimil scor de 4-0 in fata propriilor suporteri la inceputul lunii mai.

Pe de alta parte, Bordeaux, dupa cum era si normal dupa cele spuse mai sus, a terminat campionat Frantei cu o victorie chiar in fata lui Evian TG, urcand astfel pe pozitia 7 in clasament, destul de slab totusi pentru o echipa cu pretentiile lui Bordeaux si care nu cu multi ani in urma devenea chiar campioana.
In runda precedenta a Cupei Frantei, Bordeaux a eliminat o alta echipa din zona retrogradarii in Ligue 1, si anume Troyes, scor 1-2 in deplasare.

In ultimele 2 sezoane cele doua formatii s-au intalnit de 4 ori in campionat. Bordeaux a castigat doua partide, iar alte 2 s-au incheiat cu remize albe.

Pronostic pariuri sportive: Bordeaux (Draw no bet) @ 1.42
Bordeaux si-a confirmat superioritatea fata de Evian TG in cele doua intalniri din acest sezon in Ligue 1, atunci cand s-a impus de fiecare data, scorul general fiind de 5-3. Plus de asta difereta de valoare dintre cele doua loturi este destul de mare.