Pariuri Sportive Bordeaux vs PSG – 13.09.2013

Bilet realizat de bonus in 11 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Bordeaux vs PSG (13.09.2013) – ora 21:30
Introducere
Etapa cu numarul cinci in Franta Ligue 1 va fi deschisa vineri seara de la ora 21:30 odata cu partida dintre Bordeaux si PSG, partida ce se anunta extrem de interesant, fiind al treilea duel intre cele doua din 2013. Precedentele doua au fost castigate de PSG, 0-1 in deplasare si 2-1 in Super Cupa din debutul acestei staguini.
Bordeaux
PSG
Echipa gazda nu se poate lauda deloc cu un start de sezon bun. Bordeaux a pierdut primul meci oficial, scor 1-2 in Super Cupa Frantei, chiar contra lui PSG dupa cum am spus, urmand apoi in campionat o victorie, un egal si doua infrangeri. Golaverage-ul este pe masura rezultatelor, si anume 3-5, iar cu aceste cifre Bordeaux ocupa doar pozitia a 15-a in clasamentul din Ligue 1.
De cealalta parte a baricadei, PSG este singura echipa neinvinsa din campionat alaturi de AS Monaco. Cu opt puncte dupa patru meciuri, dar si cu un golaverage pozitiv de 6-3, parizienii ocupa doar locul patru, la doua puncte in spatele liderului din Monaco. Campioana en-titre din Franta este neinvinsa in ultimele cinci meciuri directe cu Bordeaux, bifand doua succese si trei remize.
Pariuri Bordeaux vs PSG
Pronostic pariuri sportive: PSG +0.0 Handicap Asiatic @ 1.40
  • Ca si in ambele intalniri directe din acest an, suntem de parere ca balanta este inclinata in favoarea lui PSG, in ciuda inceputului de sezon sub asteptari. Am mers pe victoria acestora, cu returnare de miza in caz de egalitate.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!