Pariuri Sportive – Bosnia vs Liechtenstein – 04.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 September, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Bosnia vs Liechtenstein (04.09.2014) – ora 18:00
Joi de la ora 18:00, ora Romaniei, selectionatei Bosniei Herzegovina va primi vizita celor din Liechtenstein in cadrul unui meci de pregatire ce va preceda preliminariile pentru Euro 2016.
In ultimii doi ani cele doua s-au intalnit de doua ori, si anume in calificarile la CM 2014. Bosnia “a sters pe jos” cu echipa adversa, castigand cu 8-1 in deplasare si cu 4-1 acasa.
Bosnia Liechtenstein
Edin Dzeko si compania au fost prezenti la Cupa Mondiala din Brazilia, acolo unde au parasit repede competitia, inca din faza grupelor. Formatia gazda a inregistrat doua infrangeri, urmate de o victorie. In acest meci nu exista nici un dubiu vis a vis de superioritatea gazdelor, superioritate reflectata si in cotele oferite de agentii, Dzeko si ai lui avand o cota de 1.05 la ora actuala. Liechtenstein are sanse aproape nule intr-o astfel de partida, neincapand semne de indoiala vis a vis de diferentele dintre cele doua tabere. Oaspetii au pierdut ambele meciuri din acest an, 0-2 cu Georgia si 1-5 cu Belarus. Ultima victorie a echipei vizitatoare a avut loc acum mai bine de doi ani, in August 2012, scor 1-0 acasa contra Andorrei intr-un meci de pregatire.
Pariuri Bosnia vs Liechtenstein
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.33

  • Este greu sa gasesti un pariu la o cota convenabila in conditiile in care balanta meciului este foarte dezechilibrata. Ne-am indrepta atentia catre 1 pauza / 1 final, cota nefiind una de senzatie. Ne asteptam totusi ca Bosnia sa domine clar aceasta intalnire.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,