Pariuri Sportive Braga vs Belenenses – 26.08.2013

Bilet realizat de bonus in 25 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Braga vs Belenenses (26.08.2013) – ora 22:00
Introducere
Braga si Belenenses vor pune capat etapei cu numarul 2 din noul sezon de Portuguese Liga, luni seara de la ora 22:00. Cotele sunt de partea gazdelor dupa cum era de asteptat, Braga urmand sa intalneasca o formatie nou-promovata.
Ultima data cand s-au intalnit cele doua a fost in anul 2010, Braga impunandu-se atunci fara emotii in deplasare cu scorul de 1-3
Braga
Belenenses
Gazdele acestui meci au disputat doua meciuri oficiale in noua stagiune, unul in campionat, castigat saptamana trecuta cu scorul de 0-2 pe terenul celor de la Pacos Ferreira, si altul in Europa League, castigat joi seara in deplasare cu Pandurii Tg. Jiu. Astfel lusitanii sunt 90% calificati in grupele competitiei, insa romanii nu si-au pierdut speranta. In concluzie putem spune ca Braga a facut progrese serioase in defensiva fata de sezonul trecut, acesta fiind acum punctul forte.
Belenenses se prezinta la acest meci din postura unei formatii nou-promovate, fara prea multe pretentii de la o astfel de deplasare. Oaspetii au pierdut in prima etapa a campionatului pe propria arena, scor 0-3 in fata lui Rio Ave si nici in amicale nu au convins prea mult, neizbutind sa isi treaca in cont nici o victorie in cinci partide disputate. Principala problema a oaspetilor ramane defensiva, insa nici atacul nu se descurca prea bine la ora actuala.
Pariuri Braga vs Belenenses
Pronostic pariuri sportive: Braga -1.0 Handicap Asiatic @ 1.52
  • Am ales sa mergem pe o victorie categorica a gazdelor in acest meci, la minim doua goluri diferenta, cu returnare de miza in cazul unui succes la limita. Braga este net superioara, iar acest lucru ne asteptam sa fie reliefat si pe tabela de marcaj.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!