Pariuri Sportive – Camerun vs Moldova – 07.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Camerun vs Moldova (07.06.2014) – ora 17:00
Astazi de la ora 17:00 va avea loc partida dintre Camerun si Moldova, partida amicala inaintea careia moldovenii sunt outsideri in mod clar la toate agentiile de pariuri online.
Acesta este primul meci direct dintre cele doua selectionate, iar Camerun este vazuta ca favorita certa, cu o cota in jur de 1.30.
CamerunMoldova
Eto’o si colegii sai au disputat patru jocuri amicale anul acesta, bilantul nefiind tocmai de laudat. Cu o victorie, un egal si doua esecuri, camerunezii au marcat in fiecare din aceste meciuri. Nu trebuie omis faptul ca in urma cu sase zile africanii au fost egalii nemtilor, terminand 2-2 intr-un meci amical. Aruncand o privire peste meciurile de acasa, observam ca formatia gazda este una solida in special in defensiva.Moldova pe de alta parte a fost foarte activa in 2014. Dupa ce a inceput cu trei infrangeri in primele trei meciuri, pentru vecinii nostri de peste Prut au urmat doua victorii, 3-0 in Andorra si 4-0 cu Arabia Saudita, dupa care remiza de acum zece zile contra Canadei, scor 1-1. Dupa aceasta serie moldovenii au ajuns la trei victorii consecutive in afara granitelor.
Pariuri Camerun vs Moldova
Info pariuri sportive: Camerun -1.0 HA @ 1.45

  • Diferenta dintre cele doua tabere este una evidenta, Camerun fiind formatia superioara, drept pentru care ne asteptam la o victorie lejera a africanilor lui Eto’o pe teren propriu in aceasta dupa amiaza.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,