Pariuri Sportive Cardiff vs Man. United – 24.11.2013

Bilet realizat de bonus in 23 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Cardiff vs Manchester United (24.11.2013) – ora 22:00
Introducere
Ultimul meci de duminica in Anglia Premier League va avea loc pe terenul nou-promovatei, Cardiff City, acolo unde se va deplasa campioana en-titre, Manchester United. Partida va avea loc de la ora 18:00, iar oaspetii pornesc ca mari favoriti in aceasta etapa cu numarul 12.
Cardiff
Man United
Cardiff City este prezenta pentru prima data in Premier League, in noul format, iar galezii nu au impresionat prea mult in primele 11 etape. Formatia gazda a bifat trei succese, iar in total a adunat 12 puncte si un golaveraj slab, de 9-15. Cardiff ocupa pozitia a 14-a in clasament, cu doua puncte peste linia de plutire, iar orice pas gresit cantareste enorm in conditiile date.
Manchester United in schimb pare sa fi intrat pe o panta ascendenta, iar in ultimele cinci etape de campionat a castigat 13 puncte, asta dupa ce in primele sase runde bifase numai sapte puncte. Elevii lui David Moyes au urcat astfel pe locul cinci in clasament, cu un total de 20 de puncte si un golaveraj pozitiv de 18-13. United este cea mai in forma echipa din Anglia, iar intr-un clasament al deplasarilor ocupa locul rtei, cu noua puncte din 15 posibile.
Pariuri Cardiff vs Man United
Info pariuri sportive: Victorie Man United @ 1.65
  • Desi a inceput slab campionatul, Manchester United este la ora actuala cea mai in forma echipa din Premier League, raportandu-ne strict la ultimele rezultate. Ne asteptam ca oaspetii sa isi confirme superioritatea si pe tabela de marcaj, mai ales ca pentru 2 solist avem parte de o cota tentanta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!