Pariuri Sportive – Catania vs Juventus – 23.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Catania vs Juventus (23.03.2014) – ora 21:45
serieaUltimul meci de duminica in Italia Serie A va fi meciul extremelor, Catania, lanterna rosie din Italia, urmand sa primeasca vizita lui Juventus, liderul absolut al campionatului si cel mai probabil echipa care va triumfa la final.
Juventus a castigat ultimele patru intalniri directe cu Catania, din 2012 pana acum, scor 3-1, 0-1, 1-0 si 4-0 in turul acestui campionat.
CataniaJuventus
Catania este o formatie in cadere libera, venind dupa patru etape in care a castigat un singur punct. Formatia gazda are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, insa in acest ritm nu va fi usor deloc. Catania are 20 de puncte si un golaveraj de 21-49, cu cel mai slab atac din Serie A. Patru puncte o despart pe echipa gazda de locurile neretrogradabile. Cu numai patru victorii in 28 de etape, Catania are cel mai mic numar de succes in acest campionat.Juventus Torino este la polul opus al clasamentului, fiind echipa favorita si superioara din toate punctele de vedere. Pirlo si compania au 75 de puncte in fruntea clasamentului dupa 28 de etape scurse, iar golaverajul de 64-19 este unul cu adevarat remarcabil. Juve are 14 puncte peste AS Roma, echipa de pe doi, iar din acest punct de vedere la echipa exista o liniste destul de mare, cu zece etape inainte de finalul sezonului.
Pariuri Catania vs Juventus
Info pariuri sportive:  2 pauza / 2 final @ 2.05

  • Pentru meciul de duminica seara am ales sa riscam ceva, insa si cota aleasa este una pe masura. Juventus intalneste ultima clasata, iar in conditii normale torinezii ar trebui sa domine de la un capat la altul.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,