Pariuri Sportive Celtic – Liverpool – 10.08.2013

Bilet realizat de bonus in 10 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Celtic vs Liverpool (10.08.2013) – ora 19:00
Introducere
Un amical cu adevarat interesant va avea loc sambata de la ora 19:00 intre Celtic si Liverpool, iar de urmarit vor fi in special fanii, ambele echipe avand ca imn celebrul ‘You’ll never walk alone’. Cotele sunt inclinate in favoarea englezilor, acestia avand o vara perfecta.
Ultima data cand cele doua echipe s-au intalnit a fost in 2003 in Cupa Uefa, Liverpool castigand atunci o dubla mansa cu scorul general de 3-1.
Celtic
Liverpool
CelticCeltic a disputat deja cinci meciuri oficiale in aceasta vara, pe langa cele sase partied amicale. Vara a inceput slab pentru scotieni, cu 4 infrangeri consecutive, insa odata cu meciurile oficiale au venit si victoriile. Celtic s-a calificat cu greu in play-off-ul Uefa Champions League, trecand la limita, scor 1-0 la general de suedezii de la Elfsborg.
LiverpoolLiverpool pe de alta parte vine la acest joc dupa sase victorii in tot atatea partide de pregatire, insa ceea ce este cu adevarat impresionant este faptul ca elevii lui Brendan Rodgers au marcat de 17 ori si au primit un singur gol, acela din faza fixa. De precizat faptul ca Luis Suarez a fost exclus momentan din lot datorita declaratiilor conform carora cerea sa fie lasat sa plece, si este foarte posibil ca uruguayanul sa nu fie prezent la acest meci.
Pariuri Celtic vs Liverpool
Pronostic pariuri sportive: 2 solist @ 1.67
  • Liverpool a aratat impresionant in aceasta vara, in conditiile in care au evoluat multi jucator sub 20 de ani, unii dintre ei chiar de 17,18 ani. Cormoranii sunt net superiori la ora actuala din majoritatea punctelor de vedere, iar noi am ales sa mergem pe mana lor.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!