Pariuri Sportive – CFR Cluj vs Pandurii – 12.04.2013

Bilet realizat de bonus in 12 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

CFR Cluj vs Pandurii Targu JiuZiua de vineri ne rezerva doua jocuri in Liga 1, etapa 26, iar unul dintre ele este acesta din CFR Cluj si Pandurii Tg Jiu. Partida se anunta extrem de echilibrata si interesanta avand in vedere ca ambele tabere sunt in scadere de forma si motivate sa intrerupa o serie de meciuri slabe din ultima perioada.

CFR Cluj este de departe cea mai mare dezamagire a acestui campionat. Campioana en-titre a Romaniei este fara victorie dupa 6 etape in 2013, ocupand doar pozitia a 8-a cu 36 de puncte si un golaverage de 39:28. Ardelenii nu mai au sanse reale la o cupa europeana si probabil nici nu si-au propus acest lucru la cum arata echipa in momentul de fata.
Acasa clujenii nu s-au descurcat deloc bine in acest campionat, reusind sa se impuna doar in 4 din cele 12 partide sustinute in fata propriilor suporteri. De precizat si faptul ca la acest capitol CFR este pe un rusinos loc 14 in Liga 1.

Pe de alta parte Pandurii Tg Jiu nu se mai regaseste in ultima vreme. Una din revelatiile acestui campionat are doar 3 puncte castigate in precedentele 4 etape de campionat si a picat de pe locurile de Europa League pana pe pozitia a 5-a cu 44 de puncte si un golaverage de 37:33.
Gorjenii nu au o situatie tocmai de laudat cand vine vorba de deplasari, reusind doar 5 victorii in cele 13 meciuri pe teren strain din acest campionat. Intr-un astfel de clasament Pandurii se afla pe pozitia a 7-a.

Cele doua cluburi au fost puse fata in fata de 3 ori in ultimele 2 sezoane. CFR-ul s-a impus o singura data, in timp ce oltenii si-au trecut in cont 2 succese, ambele insa pe teren propriu.

Pronostic: Sub 2.5 goluri la o cota de 1.60
La cum arata atacul CFR-ului in acest an 2013 in campionat nu ne putem astepta la un meci generos in goluri. Defensiva se descurca bine, insa marea problema ramane ofensiva, De altfel ultiemle 7 partide ale gazdelor au oferit in total doar 6 goluri, si niciodata un meci de Over. Pandurii pe de alta parte nu marcheaza foarte mult in deplasare, ba din contra.