Pariuri Sportive – Coasta de Fildes vs Japonia – 15.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Coasta de Fildes vs Japonia (15.06.2014) – ora 04:00
Coasta de Filde si Japonia vor fi adversare in dimineata zilei de duminica, mai exact la ora 04:00, ora Romaniei. Meciul face parte din Grupa C, iar ambele tabere au nevoie de victorie pentru a-si creste sansele de calificare in faza optimilor de finala. Din grupa mai fac parte selectinata Greciei si cea a Columbiei.
Coasta de FildesJaponia
Coasta de Fildes este vazuta oarecum cu prima sansa de agentiile de pariuri, dovada si cota de 2.63 oferita de bet365. Ivorienii au castigat ultimul amical inaintea acestui turneu final, scor 2-1 contra celor din El Salvador, neridicandu-se la nivelul asteptarilor. Drogba, Toure si compania au bifat inainte de acea victorie doua remize si un esec, cel mai notabil rezultat fiind egalul cu Belgia(2-2)Japonia pe de alta parte se prezinta la acest meci in forma maxima, dovada cele patru victorii din 2014, toate in partide amicale. Kagawa, Honda si colegii lor se bazeaza destul de mult pe ofensiva, lucru reliefat de rezultate dinaintea acestui turneu. Ce-i drept, nici adversarii nu au fost pe masura, echipele fiind Zambia, Costa Rica, Cipru si Noua Zeelanda.
Pariuri Coasta de Fildes vs Japonia
Info pariuri sportive: 1X @ 1.40

  • Ambele tabere pot da lovitura in aceasta partida, insa mizam pe formatia mai echilibrata si oarecum cu un lot superior, si anume Coasta de Fildes. Am ales insa un pariu precaut, cu sansa dubla.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,