Pariuri Sportive – Concordia vs Viitorul – 21.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 21 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Concordia vs Viitorul (21.12.2013) – ora 18:30
liga1Astazi de la ora 18:30 la Chiajna va avea loc un meci extrem de interesant si important pentru ambele protagoniste, partida urmand sa le puna fata in fata pe Concordia Chiajna si Viitorul Constanta.
In ultimele trei intalniri directe am avut parte de acelasi rezultat, 1-1 de fiecare data, toate aceste jocuri avand loc in ultimul an si jumatate de cand constantenii au promovat in Liga 1.
Concordia ChiajnaViitorul Constanta
Concordia Chiajna este una dintre surprizele placute ale acestui campionat, iar dupa 17 partide disputate in Liga 1, ilfovenii au adunat 25 de puncte si se lauda chiar cu un golaveraj pozitiv, de 21-18, fiind pe locul zece in clasament. Chiajna are si doua meciuri in minus disputate. Trebuie precizat si faptul ca formatia gazda este singura de la locul zece in jos cu golaveraj pozitiv.De partea cealalta se afla o formatie ce lupta sa scape de retrogradare si in acest sezon, ceea ce nu va fi deloc usor la cum s-a prezentat pana acum. Viitorul este penultima in Liga 1, cu 15 puncte si un golaveraj de 11-30, avand cel mai slabe atac din campionat. O victorie i-ar duce pe oaspeti pe locul 15, la egalitate cu pozitia a 14-a, prima de deasupra liniei de plutire, si ocupata de Otelul Galati.
Pariuri Aston Villa vs Man United
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.67 

  • Avand in vedere faptul ca Viitorul are un atac rusinos chiar, ne asteptam sa vedem un meci fara prea multe goluri, mai ales ca nici Chiajna nu exceleaza din acest punct de vedere, iar conditiile de joc nu vor fi tocmai favorabile.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!