Pariuri Sportive – Croatia vs Portugalia – 10.06.2013

Bilet realizat de bonus in 9 June, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Croatia vs PortugaliaDupa meciurile din Calificarile la Cupa Mondiala 2014 de vineri seara, Croatia si Portugalia se vor duela intr-un super amical, luni seara incepand cu ora 20:30. Cotele sunt foarte echilibrate la pariuri, portughezii avand usor prima sansa la bet365, cu o cota de 2.40 la ora actuala.

Croatia are in proportie de 90% locul la baraj asigurat, insa a pierdut contactul cu liderul grupei de calificare la mondial dupa infrangerea surprinzatoare suferita vineri, scor 0-1 acasa in fata lanternei rosii, Scotia. Astra croatii au ajuns la 4 victorii si 1 infrangere in precedentele 5 partide.
Acelasi bilant il au gazdele si in ultimele 5 jocuri bifate pe teren propriu, marcand de 9 ori si incasand un singur gol.

Portugalia in schimb vine la acest meci dupa 2 victorii consecutive, ajungand astfel la un bilant de 2 victorii, 1 egal si 1 infrangere in anul curent. Ronaldo si ai lui au castigat in ultima runda a calificarilor la mondial, scor 1-0 pe teren propriu in fata liderului grupei, Rusia.
Cand vine vorba insa de deplasari, lusitanii nu se pot lauda cu mare lucru, avand 2 victorii, 2 egaluri si 1 infrangere in ultimele 5 partide, si un golaverage de 9-7.

Ultimul meci directe dintre cele doua selectionate a avut loc in 2005, tot intr-un meci amical, castigat atunci de Figo si ai lui cu scorul de 2-0.

Pronostic pariuri sportive: Peste 2.0 goluri Handicap Asiatic @ 1.67
Cele doua formatii se bazeaza foarte mult pe jocul de atac, loturile permitandu-le de asemenea acest lucru. Portugalia are o medie de aproape 2 goluri marcate pe meci in ultimele 5 deplasari, in timp ce Croatia are aceeasi medie de reusite pe meci in precedentele 5 partide acasa.