Pariuri Sportive Crystal Palace vs Arsenal – 26.10.2013

Bilet realizat de bonus in 26 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Crystal Palace vs Arsenal (26.10.2013) – ora 14:45
Introducere
Liderul la zi din Premier League, Arsenal Londra, nu ar trebui sa aiba probleme in deplasarea de sambata dupa amiaza pe terenul lui Crystal Palace. Acest duel va deschide etapa cu numarul noua din prima liga engleza, iar fluierul de start va avea loc la ora 14:45.
In Premier League cele doua s-au mai intalnit in sezonul 2004-2005, atunci cand au remizat o data 1-1, ca in retur tunarii sa se impuna fara emotii cu 5-1.
Crystal Palace
Arsenal
Alaturi de Sunderland, Crystal Palace este cea mai iesita din format echipa a momentului in Anglia, avand cinci infrangeri in ultimel cinci etape. Gazdele acestui joc se vor lupta cu siguranta in acest campionat sa evite locurile retrogradabile, iar la cum s-au prezentat nu le va fi usor. Crystal Palace este penultima in clasament in acest moment, cu numai trei puncte si un golaverage de 6-17 dupa opt runde scurse. Echipa gazda a incasat sapte goluri in ultimele doua etape.
Arsenal in schimb nu isi permite pasi gresiti intr-un astfel de meci in care este mare favorita. Elevii lui Arsene Wenger au adunat 19 puncte din 24 posibile in primele opt etape de Premier League si conduc clasamentul, cu doua puncte avans fata de Chelsea si Liverpool. Golaverage-ul este de asemenea unul de laudat, si anume 18-9, cu a doua ofensiva din Anglia. Daca nu va pierde acest meci, echipa londoneza va ajunge la a opta etapa consecutive fara infrangere. Bet365 ofera o cota de 1.36 pentru succesul tunarilor, aceasta fiind cea mai buna de pe piata.
Pariuri Crystal Palace vs Arsenal
Pronostic pariuri sportive: Arsenal +1.0 Handicap Asiatic @ 1.52
  • Dupa cum spunea, toate argumentele inainte de acest duel sunt in favoarea lui Arsenal. Crystal Palace este intr-o perioada critica, pe cand tunarii se afla la carma campionatului si in conditii normale nu vor avea emotii sambata dupa amiaza.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!