Pariuri Sportive Dainava Alytus – Zalgiris – 12.08.2013

Bilet realizat de bonus in 11 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Dainava Alytus vs Zalgiris (12.08.2013) – ora 18:30
Introducere
Partida care va pune capat etapei cu numarul 20 din prima liga de fotbal a Lituaniei se va disputa pe terenul penultimei clasate, Dainava Alytus, acolo unde se va deplasa liderul detasat si la zi al campionatului, Zalgiris.
Cele doua formatii s-au intalnit de 5 ori in ultimul an, Zalgiris impunandu-se de fiecare data in mod clar, marcand in medie peste 3.6 goluri pe meci.
Dainava Alytus
Zalgiris
Dainava AlytusFormatia gazda nu traverseaza o perioada deloc buna, necunoscand gustul victoriei in precedentele patru runde ale campionatului. Mai precis, Dainava Alytus a bifat o remiza si trei infrangeri in aceasta perioada, reusind sa inscrie o singura data, primind nu mai putin de noua goluri. Daianava are penultima aparare din campionat, cu o medie de fix 2.5 goluri incasate pe etapa la ora actuala.
ZalgirisPe de alta parte, Zalgiris s-a calificat in play-off-ul Europa League, eliminand-o pe mult mai bine cotata, Lech, scor 2-2 la general, dar lituanienii au avut avantajul golului marcat in deplasare. Format de moment a echipei vizitatoare este una de apreciat, in special in competitia interna, acolo unde Zalgiris are victorii pe banda si un golaverage formidabil de 55-8.
Pariuri Dainava Alytus vs Zalgiris
Pronostic pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.36
  • Desi cota nu este cea mai atragatoare, suntem de parere ca Zalgiris va castiga acest joc de o maniera clara, fara emotii, si ca va trece in avantaj inca din prima parte a jocului. Diferenta de valoare dintre cele doua echipe este mult prea mare la ora actuala ca Dainava sa reziste prea mult.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!