Pariuri Sportive – Dinamo vs Ch. Odessa – 23.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Dinamo vs Ch. Odessa  (23.01.2014) – ora 17:00
Dinamo Bucuresti va disputa al treilea amical din aceasta iarna, si totodata cel mai tare de pana acum. Adversara cainilor rosii este Chernomorets Odessa, o formatie cu pretentii din Ucraina si pe care am vazut-o la lucru in Europa League. Meciul va avea loc joi de la ora 17:00, fiind primul meci direct din istorie intre cele doua protagoniste, sau cel putin din istoria recenta.
Dinamo Ch. Odessa
Dinamo s-a despartit de cativa jucatori importanti in aceasta iarna, iar acest lucru s-a vazut in jocurile amicale. Cainii rosii au pierdut ambele partide de pana acum, scor 0-1 de fiecare data, in fata lui Karabakh si Luch Energiya. Elevii lui Flavius Stoican au adus si cateva intariri, dar care pana acum nu par sa confirme. Dinamo porneste cu sansa a doua in acest joc. Ucrainienii de la Chernomorets au disputat un singur meci amical in aceasta perioada de pregatire, tot in fata unei echipe din Liga 1, si anume U Cluj. Ardelenii au fost invinsi cu 0-2. Anul 2013 a fost incheiat foarte bine de Ch. Odessa, cu o victorie in deplasare, pe terenul lui PSV Eindhoven, scor 0-1 in grupele Europa League, ucrainienii asigurandu-si astfel prezenta in primavara europeana.
Pariuri Dinamo vs Ch. Odessa
Info pariuri sportive: Sub 3.5 goluri

  • Atat Dinamo, cat si Chernomorets Odessa sunt doua formatii de under in acest sezon, iar acest lucru il confirma si cifrele. Ne asteptam la un meci cu maxim trei reusite, cota nefiind afisata momentan.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,