Pariuri Sportive Dortmund vs Hamburg – 14.09.2013

Bilet realizat de bonus in 12 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Dortmund vs Hamburg (14.09.2013) – ora 19:30
Introducere
Dortmund porneste ca mare favorita in derby-ul acestei etape de Bundesliga contra lui Hamburg, avand un avantaj clar in ceea ce inseamna cote, la toate agentiile de pariuri online.
Din 2012 pana in prezent am avut parte de cinci confruntari directe, Dortmund impunandu-se de trei ori, in timp ce Hamburg de doua ori. In medie s-au marcat 3.6 goluri pe partida.
Dortmund
Hamburg
Dortmund este echipa inceputului de sezon in Germania. Dupa triumful din Super Cupa Germaniei gazdele au adunat maxim de puncte si in Bundesliga, acolo unde conduc in clasament, peste rivala Bayer Munchen. Cu 12 puncte trecute in cont dupa patru etape scurse, Borussia are si un golaverage de apreciat, si anume 9-2, cu cea mai solida aparare din campionat si a treia ofensiva dupa Hoffenheim si M’gladbach. In oferta bet365 gasim o cota de doar 1.25 pentru 1 solist.
Hamburg de cealalta parte are un inceput de sezon foarte ezitant. Oaspetii acestui joc au adunat un punct in primele trei etape, urmand mai apoi sa se impuna cu 4-0 acasa contra nou-promovatei, Braunschweig. Cotati cu 11.00 in oferta bet365, cei de la Hamburg nu stau prea bine nici in clasament. Cu patru puncte si un golaverage de 8-9 echipa vizitatoare ocupa doar pozitia a 12-a, mult sub asteptari.
Pariuri Dortmund vs Hamburg
Pronostic pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.67
  • Dortmund este net superioara la ora actuala lui Hamburg, iar acest lucru este reflectat si de cifre. Ne asteptam ca vice-campioana Europei si a Germaniei sa se impuna fara probleme si sa treaca in avantaj inca din prima repriza.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!