Pariuri Sportive – Ecuador vs Franta – 25.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Ecuador vs Franta (25.06.2014) – ora 23:00
Miercuri seara de la ora 23:00 va avea loc ultimul meci din Grupa E de la Cupa Mondiala din Brazilia, Ecuador si Franta luptandu-se intr-un meci de prezinta miza mai mult doar pentru ecuadorieni.
Aceasta este doar a doua intalnire din istorie intre cele doua selectionate dupa amicalul jucat in 2008 in Franta, castigat de gazde atunci, scor 2-0.
EcuadorFranta
Ecuador nu a inceput acest turneu tocmai cum se astepta, pierzand in primul joc cu 1-2 contra Elvetiei, insa a recuperat punctela mai apoi in a doua etapa contra Hondurasului, impunandu-se cu acelasi scor. Acum Valencia si colegii sai sunt pe locul secund in grupa, insa un esec sau un egal aici ar putea insemna eliminarea, avand in vedere faptul ca Elvetia are meci usor la prima vedere, cu Honduras.Franta este lider cu maxim de puncte, fiind in mare masura si castigatoarea acestei grupe. Trupa Cocosului Galic are sanse chiar sa plece, insa acestea sunt aproape nule. Trebuie sa piarda acest meci la cateva goluri diferenta, iar Eletia sa castige si ea meciul cu Honduras la o diferenta foarte mare, de cel putin 4-5 goluri. Deschamps este asteptat sa menajeze o parte din titularii de drept.
Pariuri Ecuador vs Franta
Info pariuri sportive: Sub 3.5 goluri @ 1.35

  • Am mizat pe un meci cu maxim trei reusite intre cele doua tabere, asteptandu-ne ca Franta sa menajeze din jucatorii importanti si sa nu forteze tocmai o victorie clara, in timp ce Ecuador e obligata sa castige, dar nici sa riste prea mult nu va fi o solutie.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,