Pariuri Sportive – Elche vs Villarreal – 17.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 16 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Elche vs Villarreal (17.12.2013) – ora 21:00
Calificarea in optimile de finala ale Cupei Regelui Spaniei se va juca pana la final in dubla mansa dintre Elche si Valencia, asta si datorita faptului ca rezultatul inregistrat in meciul tur, scor 2-2, le mentine pe ambele tabere cu sanse aproximativ egale in a obtine calificarea.
Trebuie precizat faptul ca Villarreal a castigat ultima depalsare de pe terenul lui Elche, scor 0-1 in urma cu o luna si jumatate in Primera Division.
ElcheVillarreal
Elche nu se poate lauda in momentul de fata cu o forma de exceptie, ba din contra, echipa a bifat un egal si doua infrangeri in precedentele trei jocuri, incasand in medie fix doua goluri pe partida. Elche este o nou promovata in La Liga, iar pana acum s-a mentinut bine is daca va continua in acelasi ritm, in mod cert nu va avea emotii prea mari vis a vis de retrogradare. Gazdele au nevoie chiar si un rezultat de egalitate in acest joc pentru a merge mai departe, asta daca tabela ar arata 0-0 sau 1-1.De partea cealalta, Villarreal este de asemenea o formatie nou-promovat, insa spre deosebire de Elche, oaspetii se prezinta mult mai bine, luptand chiar pentru un loc de cupa europeana la cum au aratat pana acum in turul de campionat. Formatia vizitatoare a pierdut un singur joc in ultimele cinci disputate si se lauda cu doua victorii in precedentele trei deplasari din Primera Division.
Pariuri Elche vs Villarreal
Info pariuri sportive: X2 @ 1.36 

  • Desi cota nu este una foarte mare, ne asteptam ca Villarreal sa nu piarda acest duel, mai ales ca se vede obligata sa iasa la joc si sa inscrie pentru a spera la calificarea in faza urmatoare. Plus de asta superioritatea oaspetilor s-a vazut si in ultimele rezultate directe.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!