Pariuri Sportive – Estoril vs Arouca – 31.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 30 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Estoril vs Arouca  (30.01.2014) – ora 22:00
Cea de-a doua etapa a returului din Portuguese Liga, si in acelasi timp runda cu numarul 17 a campionatului, va incepe vineri seara de la ora 22:00, atunci cand Estoril, o candidata la un loc de Europa League, va primi vizita celor de la Arouca, formatie ce lupta sa scape de retrogradare.
Partida tur s-a disputat pe 25 August si a fost castigata de Estoril, scor 1-2, respectandu-si statutul de favorita.
Estoril Arouca
Dupa cum spuneam, Estoril lupta pentru un loc de Europa League in aceasta stagiune. Dupa 16 etape scurse gazdele sunt in carti, ocupand locul cinci cu 26 de puncte si un golaveraj de 25-18, avand o ofensiva de temut, dar si o aparare greu de depasit. Gazdele nici nu viseaza la un loc pe podium, avand zece puncte in minus fata de locul trei la ora actuala. Arouca pe de alta parte nu a emis pretentii prea mari dupa cele sapte deplasari sustinute in acest campionat, reusind sa castige doar opt puncte din 21 posibile. Oaspetii se afla pe 13, cu 15 puncte in dreptul lor si un golaveraj de 14-21. Cele trei puncte peste linia de plutire le asigura celor de la Arouca o oarecare liniste, acestia aflandu-se in carti pentru a evita retrogradarea.
Pariuri Estoril vs Arouca
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Estoril se afla intr-o forma foarte buna, fiind o echipa greu de depasit. Formatia gazda are majoritatea argumentelor de partea ei, plus ca Arouca nu straluceste pe teren strain in acest sezon.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,