Pariuri Sportive FC Brasov vs Poli Timisoara – 23.08.2013

Bilet realizat de bonus in 22 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

FC Brasov vs Poli Timisoara (23.08.2013) – ora 19:30
Introducere
Unul din primele meciuri ale etapei a sasea in Romania Liga 1 va avea loc la Brasov, acolo unde FC Brasov o va gazdui pe nou-promovata Poli Timisoara de la ora 19:30. Cotele sunt echilibrate, usor de partea gazdelor. Mai precis brasovenii au o cota de 2.20 pentru victorie in oferta bet365, in timp ce timisorenii sunt cotati cu 3.40.
FC Brasov
Poli Timisoara
FC Brasov a inceput foarte slab noul campionat in Romania, fiind printre cele cinci formatii fara succes pana acum. Astfel gazdele sunt departe de forma aratata in returul stagiunii precedente. Doua remize si trei infrangeri si-au trecut in cont jucatorii echipei gazda pana acum, apararea fiind punctul slab, cu nou goluri incasate, si doar trei marcat.
Poli Timisoara in schimb se afla la polul opus am putea spune, fiind una din surprizele placute ale acestui campionat. Banatenii au strans deja 10 puncte in cinci etape, printre victime numarandu-se si Dinamo Bucuresti, cu precizarea ca nici CFR nu a iesit prea bine din duelul cu Poli. Dupa cinci runde scurse timisorenii ocupa pozitia a treia, la doua puncte de liderul Astra.
Pariuri FC Brasov vs Poli Timisoara
Pronostic pariuri sportive: Peste 1.5 goluri @ 1.44
  • Avand in vedere faptul ca meciurile Brasovului au oferit in medie doua goluri pe etapa, iar cele ale lui Poli ceva mai mult, am decis sa mergem pe un meci cu peste 1.5 goluri, la o cota acceptabila in oferta bet365.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!