Pariuri Sportive – FC Thun vs Lausanne – 17.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

FC Thun vs Lausanne (17.06.2014) – ora 18:00
Azi de la ora 18:00 va avea loc o partida foarte interesant, partida amicala mai exact, intre FC Thun si Lausanne, echipe ce au fost adversare sezonul trecut si in prima liga de fotbal a Elvetiei.
In ultimul an calendaristic cele doua tabere s-au duelat de cinci ori, FC Thun impunandu-se in patru randuri, la aceste meciuri adaugandu-se si un rezultat de egalitate.
FC Thun Lausanne
FC Thun a incheiat campionatul in corzi, insa n-a avut emotii vis a vis de retrogradare. Patru infrangeri in ultimele cinci runde ale campionatului intern au inregistrat gazdele de azi, iar in ultimele trei au incasat de fiecare data cate trei goluri, defensiva fiind in mod clar punctul slab. Acasa echipa a avut evolutii ceva mai bune, insa apararea a fost din nou la pamant si in acest caz. Lausanne pe de alta parte s-a dovedit a fi cea mai slaba echipa din Super League sezonul trecut, terminand pe postul lanternei rosii. Echipa a bifat de asemenea o victorie si patru esecuri in ultimele cinci etape din campionat, incasand in total 14 goluri. Fara victorie in ultimele sase confruntari cu FC Thun, Lausanne a bifat ultimul succes contra adversarilor de azi, tocmai in 2012.
Pariuri FC Thun vs Lausanne
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Am mizat pe victoria celor de la FC Thun, acestia aratandu-se superiori si in precedentele intalniri directe, dar si pe tot parcursul campionatului recent incheiat.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,