Pariuri Sportive – Fenerbahce vs Lazio – 04.04.2013

Bilet realizat de bonus in 3 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Fenerbahce vs LazioProbabil cel mai echilibrat duel de joi seara in Europa League este acesta dintre Fenerbahce si Lazio, cele doua formatii pornind practic cu sanse egale la calificarea in semifinale. Cotele sunt de asemenea foarte echilibrate la casele de pariuri online, iar partida se anunta extrem de interesanta.

Fenerbahce este intr-o forma fabuloasa in ultima perioada, avand 4 succese si 1 rezultat de egalitate in ultimele 5 meciuri oficiale in toate competitiile. Turcii au marcat de fiecare data in ultimele 10 jocuri, Kuyt si compania bazandu-se foarte mult pe ofensiva in ultimele saptamani.
Acasa Fenerbahce sta destul de bine insa era loc si de mai bine. In ultimele 5 jocuri pe propria arena gazdele au inregistrat 3 victorii, 1 egal si 1 infrangere, marcand in medie de 2.4 goluri pe partida.

Lazio de partea cealalta a baricadei este in cadere libera in Serie A, insa romanii dau semne usoare de revenire dupa ultimul succes din campionat, scor 2-1 in fata Cataniei intr-un meci dificil. Stefan Radu si colegii au 3 victorii si 2 infrangeri in ultimele 5 partide, cu precizarea ca 2 dintre succese au avut loc in faza optimilor de finala ale Europa League.
Ingrijoratoare pentru oaspeti este situatia acestora pe teren strain, acolo unde au inregistrat 1 victorie, 1 egal si 3 infrangeri in ultimele 5 deplasari, incasand in medie 2 goluri pe partida.

In faza optimilor de finala Fener a trecut de Plzen destul de greu, cu 2-1 la general, in timp ce Lazio nu a avut probleme in a se impune cu 0-2, respectiv 3-1 in fata celor de la Stuttgart.

Pronostic: Peste 1.5 goluri la o cota de 1.40
Avand in vedere ca Fener marcheaza mult acasa, iar Lazio incaseaza la fel de mult pe teren strain, ne asteptam la un meci frumos in care speram ca vom vedea minim 2 reusite din partea celor doua tabere.