Pariuri Sportive – Fiorentina vs AC Milan – 26.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Fiorentina vs AC Milan (26.03.2014) – ora 21:45
serieaEtapa intermediara de la mijlocul acestei saptamani, cea cu numarul 30, in Italia Serie A, va oferi cateva meciuri foarte tari, iar cel dintre Fiorentina si AC Milan este unul dintre ele, acesta atragandu-ne si noua atentia.
Trupa din Florenza s-a impus cu 2-0 in tur pe San Siro, bifand cinci meciuri la rand fara infrangere in fata milanezilor.
FiorentinaAC Milan
Echipa gazda a avut o perioada de cateva saptamani destul de slaba, perioada care a scos-o din lupta pentru podium, obiectiv Fiorentinei ramanand acum locul patru cel mai probabil. Gazdele se afla pe aceasta pozitie cu 51 de puncte adunate in 29 de etape, avand si un golaveraj laudabil, de 49-31. Gomez si compania au sapte puncte in spatele lui Napoli, fiind greu de crezut ca-i mai pot ajunge pe elevii pregatiti de Benitez.Despre AC Milan nu avem cuvinte de lauda cu privire la acest sezon, echipa vizitatoare fiind marea dezamagire din Serie A in actuala stagiune. Seedorf si elevii sai au bifat un singur punct in precedentele patru runde, fiind mai aproape de retrogradare decat de unde i-ar fi locul in mod normal. AC Milan ocupa locul 12, cu 36 de puncte, ajungand de curand si la un golaveraj negativ, de 42-43, cu mari probleme in aparare.
Pariuri Fiorentina vs AC Milan
Info pariuri sportive:  Sub 3.0 goluri HA @ 1.44

  • Nici una din echipe nu a rupt gura targului in ultima vreme cand vine vorba de ofensiva, si la fel ca in tur, ne asteptam la maxim 2-3 reusite. Daca se vor inscrie fix trei goluri, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,