Pariuri Sportive – Fiorentina vs AS Roma – 04.05.2013

Bilet realizat de bonus in 4 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Fiorentina vs AS RomaUnul dintre cele mai asteptate partide ale etapei 35 din Italia Serie A va avea loc la Firenze, acolo unde Fiorentina o va gazdui pe AS Roma,intr-un meci in care se vor intalni doua din cele mai ofensive 3 echipe din Italia. Cotele sunt echilibrate, cu un oarecare avantaj de partea gazdelor, acestia pornind favoriti la bet365.com cu o cota de 1.91 in momentul de fata.

Fiorentina este o formatie intr-o forma de invidiat in ultimele etape, venind dupa 3 victorii consecutive in Serie A. Gazdele ocupa pozitia a 4-a cu 61 de puncte si un golaverage foarte bun de 65:42, fiind la 1 singur punct de podium cu sanse destul de mari de a se clasa pe pozitia a 3-a ce duce in Champions League.
Fiorentina este de asemenea una dintre cele mai puternice formatii din Serie A pe teren propriu, cu 12 victorii, 4 remize si 1 singura infrangere de-a lungul acestui campionat.

De cealalta parte a baricadei, AS Roma a aratat si ea o crestere de forma in ultimele 4 etape, etape in care a reusit 2 victorii si 2 remize. Totti si compania au ajuns la 55 de puncte si un golaverage de 68:54, ocupand locul 5, loc pe care il au ca obiectiv pe acest final de sezon. De precizat faptul ca AS Roma are cel mai bun atac din Serie A, dar si cea mai slaba aparare dupa cea a Pescarei.
In ceea ce priveste evolutia Romei pe teren strain, aceasta a inregistrat 7 victorii, 2 remize si 8 infrangeri pana acum in 17 deplasari, fiind a 5-a intr-un astfel de clasament.

Din 2012 pana in prezent cele doua echipe au fost puse fata in fata de 4 ori. Fiorentina s-a impus o singura data, Roma de 2 ori, iar un alt meci s-a incheiat la egalitate in Cupa dupa 90 de minute, insa pana la urma tot AS Roma a mers mai departe.

Pronostic pariuri sportive: Peste 3.0 goluri Handicap Asiatic @ 1.75
Cele doua formatii au marcat impreuna pana acum peste 130 de goluri dupa 34 de etape si se intalnesc doua dnitre cele mai ofensive echipe ale Italiei, plus ca Roma are o aparare ce primeste foarte multe goluri. Ne asteptam astfel la un meci spectaculos cu minim 3 reusite. Daca se vor inscrie fix 3 goluri, atunci miza va fi returnata.