Pariuri Sportive – Franta U21 vs Portugalia U21 – 29.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 29 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Franta U21 vs Portugalia U21 (29.05.2014) – ora 20:30
Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei vine de la Turneul de la Toulon, acolo unde Franta U21 si Portugalia U21 vor fi adversare in cel de-al patrulea meci pentru fiecare dintre cele doua la actuala editie.
Meciul va incepe de la ora 20:30 si va fi gazduit de arena Stade Leo-Lagrange din Toulon.
Franta U21 Portugalia U21
La pariuri cotele sunt foarte echilibrate, fiind greu de spus cine pleaca cu prima sansa. Francezii au doua victorii fara gol primit si un egal, 1-1 cu China in primele trei meciuri din cadrul turneului, aflandu-se pe locul doi in grupa la ora actuala. O victorie ar insemna urcarea pe fotoliul de lider, insa in mod sigur nu va fi o misiune usoara in fata unei echipe foarte talentate a Portugaliei, cu o ofensiva de mut si o aparare foarte solida. Selectionata sub 21 de ani a Portugaliei are un lot foarte puternic, cu jucatori la marile cluburi din Europa. Ilori si compania au trei victorii in trei meciuri pana acum si sunt lideri in Grupa B, laudandu-se si cu cel mai bun golaveraj din grupa, 9-2, avand o medie de fix trei reusite pe meci. Ultimele noua meciuri jucate, din Septembrie pana acum, au insemnat numai victorii pentru lusitani.
Pariuri Franta U21 vs Portugalia U21
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza

  • Se intalnesc doua echipe aflate pe val, cu rezultate excelente in ultima vreme si care ne-au obisnuit sa inscrie meci de meci in ultima perioada, astfel ca ne asteptam la un meci cu goluri in ambele porti.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,