Pariuri Sportive – Franta vs Nigeria – 30.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 30 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Franta vs Nigeria (30.06.2014) – ora 19:00
Astazi de la ora 19:00 va avea loc primul meci al zilei din optimile de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia. Franta si Nigeria vor fi adversare intr-un meci dezechilibrat la prima vedere, cu francezii ca mari favoriti. Totusi Nigeria este de luat in seama dupa cum s-a aratat in grupe.
Acesta este al doilea joc direct intre cele doua. In 2009 au disputat un meci de pregatire, castigat de africani atunci cu scorul de 1-0 in deplasare
FrantaNigeria
Franta porneste ca favorita cu o cota de 1.45 la bet365. Benzema si compania au strans sapte puncte in faza grupelor, reusind astfel sa castige grupa din care mai faceau parte Elvetia (locul 2), Ecuador si Honduras. In primul meci francezii s-au impus cu 3-0 in fata celor din Honduras dupa care a urmat o victorie la fel de categorica, 5-2 cu Elvetia, iar in ultima etapa doar o remiza alba cu cei din Ecuador.Nigeria de cealalta parte s-a prezentat bine in faza grupelor, reusind sa tina poarta fara gol primit in primele doua jocuri, 0-0 cu Iran si 1-0 cu Bosnia. Obi Mikel si ai lui au luptat apoi de la egal la egal cu Argentina, pierzand cu greu, 2-3. La pariuri africanii sunt outsideri, dovada si cota de 8.50 oferita de bet365 pentru 2 solist, sau chiar si cea pentru un egal, 4.50 in acest moment.
Pariuri Franta vs Nigeria
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.45

  • Intre Franta si Nigeria exista o diferenta vizibila, balanta fiind inclinata in favoarea trupei Cocosului Galic. Noi mizam pe o victorie a elevilor lui Didier Deschamps, lucru ce ar trebui sa aiba loc in conditii normale.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,