Pariuri Sportive – Freiburg vs Wolfsburg – 08.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 7 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Freiburg vs Wolfsburg (08.12.2013) – ora 16:30
Introducere
bundesligaPrimul meci de duminica in Germania Bundesliga va avea loc pe terenul lui Freiburg, acolo unde aceasta o va gazdui pe Wolfsburg, o formatie extrem de incomoda, care de altfel porneste cu prima sansa la toate agentiile de pariuri. Fluierul de start va fi de la ora 16:30, iar partida face parte din cadrul etapei cu numarul 15.
Cele doua formatii s-au mai intalnit de trei ori din 2012 pana in prezent. Freiburg s-a impus o singura data, iar Wolfsburg de alte doua ori.
Freiburg
Wolfsburg
Freiburg este departe de ceea ce a aratat in stagiunea precedenta, iar in momentul de fata se numara printre formatiile ce lupta sa scape de retrogradare. Formatia gazda este pe pozitia a 16-a in clasament, cu 11 puncte in dreptul ei si cu un golaveraj foarte slba, de 14-25. Freiburg castigat doua din ultimele patru etape, acestea fiind de altfel si singurele succese ale gazdelor pana acum.
De partea cealalta Wolfsburg lupta sa revina in competitiile europene din sezonul viitor, desi mai este un drum lung pana acolo. Oaspetii sunt neinvinsi in ultimele cinci etape, urcand astfel pana pe locul sase in clasament, cu 23 de puncte si un golaveraj de 20-16. Wolfsburg s-a intors cu sapte puncte din precedentele trei deplasari in Bundesliga.
Pariuri Freiburg vs Wolfsburg
Info pariuri sportive: Wolfsburg (Draw no bet) @ 1.44
  • Wolfsburg este una dintre echipele solide ale acestui campionat, traversand o perioada buna. Ne-am indreptat atentia spre victoria echipei vizitatoare, insa daca vom avea parte de o remiza, pariul va fi returnat.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!