Pariuri Sportive – Fulham vs Manchester City – 21.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 21 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Fulham vs Manchester City (21.12.2013) – ora 17:00
eplAstazi de la ora 17:00 in Premier League va avea loc un duel foarte interesant, un duel al extremelor, Fulham urmand sa o gazduiasca pe Manchester City, aceasta din urma fiind mare favorita la toate agentiile pentu a se intoarce acasa cu toate cele trei puncte puse la bataie.
Si in sezonul trecut City a castigat sase puncte din dubla cu Fulham, dupa 1-2 la Londra si 2-0 pe Etihad Stadium.
FulhamManchester City
Fulham se afla la unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani, iar in acest ritm nu ii va fi usor sa evite retrogradarea. Londonezii au ajuns sa ocupe penultimul loc din Premier League. Berbatov si compania au adunat numai 13 puncte pana in prezent, si nu se pot lauda nici pe departe cu golaverajul de 15-30, avand o medie de sub un gol marcat pe etape, si o medie de aproape doua goluri incasate pe meci.Manchester City in schimb vine dupa cinci etape foarte bune, cinci etape in care a bifat patru victorii si un egal, iar dupa victoria cu 6-3 de etapa trecuta s-a apropiat la trei puncte de liderul Arsenal. City are 32 de puncte dupa 16 etape si un golaveraj de 47-18, fiind a patra din campionatul englezi, cu cel mai puternic atac de departe, avand opt reusite peste Liverpool, formatia de pe doi din acest punct de vedere.
Pariuri Fulham vs Manchester City
Info pariuri sportive: Victorie Man City @ 1.38

  • Desi nu a rupt gura targului pana acum pe teren strain, Manchester City nu isi permite pasi gresiti in deplasarea de la Londra cu Fulham, penultima echipa din Premier League. Cota nu este cea mai tentanta, insa este una acceptabila.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!