Pariuri Sportive – Galatasaray vs Real Mad. – 09.04.2013

Bilet realizat de bonus in 8 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Galatasaray vs Real MadridDupa ce s-au impus cu 3-0 fara emotii in tur pe propria arena, galacticii de la Real Madrid se vor deplasa in Turcia pentru returul de marti in fata celor de la Galatasaray. Si de aceasta data spaniolii pornesc cu prima sansa la casele de pariuri in a obtine victoria, insa si Galata are avantajul terenului propriu.

Galatasaray este intr-o forma foarte buna in ultima perioada, reusind 4 victorii in precedentele ei 5 jocuri disputate in campionat si in Champions League. Aceste 5 jocuri au oferit in total nu mai putin de 18 goluri, ceea ce inseamna o medie de 3,6 pe meci.
Pe teren propriu Galata vine dupa 2 victorii consecutive in campionat, 2-0 cu Instabul B.B. si 3-1 in ultima etape de campionat in fata celor de la Mersin.

De partea cealalta, Real Madrid este intr-o forma fabuloasa, cu 4 victorii si 1 egal in ultimele 5 partide jucate in toate competitiile. Ronaldo si compania sunt pe val castigand ultimul meci de campionat cu 5-1 in fata celor de la Levante. Astfel galacticii au ajuns la 14 reusite in ultimele 4 partide oficiale.
Pe teren strain formatia din Madrid se descurca excelent, avand 4 victorii si 1 egal in cele 5 deplasari de dinainte de acest joc. Media de goluri marcate in aceste jocuri este de 2 reusite pe meci.

Cele doua tabere au trecut in faza optimilor de finala de catre Schalke, respectiv Manchester United.

Pronostic: Victorie Real Madrid la o cota de 1.73
Chiar daca madrilenii pot sta foarte linistiti la adapostul scorului inregistrat in tur, 3-0, ne asteptam ca acestia sa nu cedeze in Turcia si sa isi continua seria victoriilor din ultima perioada. Plus de asta cota este mai mult decat atractiva pentru pariori.