Pariuri Sportive – Gaz Metan vs CS U Craiova – 15.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 August, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Gaz Metan vs CS U Craiova (15.08.2014) – ora 18:30
Cea de-a patra etapa din Romania Liga 1, editia 2014-2015, va fi deschisa vineri seara de la ora 18:30 de meciul de la Medias dintre Gaz Metan si CS U Craiova. Echipa oaspete fiind o echipa tanara, acesta este primul duel din istorie intre cele doua cluburi.
Gaz Metan Medias CS U Craiova
Dupa primele trei etape scurse Gaz Metan Medias se numara printre cele cinci formatii fara infrangere, avand o victorie urmata de doua remize. Astfel, cu cinci puncte si un golavera de laudat, 4-1, echipa din Medias se afla pe locul cinci in clasament, departe de zona fierbinte, avand toate motivele sa spere la un loc chiar in prima jumatate a clasamentului. CS U Craiova are sansa a doua atat pe hartie, cat si la agentiile de pariuri, iar dupa trei etape scurse oltenii au adunat doar doua puncte, fiind inca fara succes. Golaverajul este si el unul modest, de 4-6, defensiva fiind sub asteptari, cu o medie de doua goluri primite pe meci. Cota oaspetilor la bet365 este de 3.10 la ora actuala.
Pariuri Gaz Metan vs CS U Craiova
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.53

  • Gaz Metan Medias este o echipa foarte echilibrata in acest debut de sezon, cu o defensiva solida, iar CS U Craiova cu siguranta nu va merge la Medias sa joace la victorie, fiind echipa mai slab cotata. Ne asteptam la un meci strans, echilibrat, si cu maxim doua reusite.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,