Pariuri Sportive – Genoa vs Juventus – 16.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Genoa vs Juventus (16.03.2014) – ora 21:45
serieaDuminica seara de la ora 21:45 va avea loc ultimul meci al zilei in Italia Serie A, atunci cand Genoa si Juventus se vor duela intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 28, oaspetii pornind ca mari favoriti.
In turul disputat pe 27 Octombrie am avut parte de o victorie a torinezilor, Juve castigand atunci cu scorul de 2-0 in fata propriilor suporteri.
GenoaJuventus
Genoa este o formatie de luat in seama totusi, desi vine dupa o infrangere, care i-a intrerupt seria de invicibilitate. Echipa gazda se afla pe locul 11 in Italia, la egalitate de puncte cu AC Milan, si anume 35, insa cu un golaveraj mai slab, de 31-34. Genoa este o formatie solida acasa, acolo unde are sase victorii, patru egaluri si trei infrangeri, fiind greu de depasit cand joaca pe propriul teren.Juventus este cea mai in forma si cea mai puternica echipa din Serie A de departe. Pogba, Pirlo si compania vin dupa patru victorii la rand, iar in 27 de etape au bifat 23 de victorii, trei remize si un egal. Cu 14 puncte peste locul doi, Batrana Doamna va castiga mai mult ca sigur un nou titlu in Italia, acolo unde pare de neoprit. Oaspetii au cel mai bun atac, cu 63 de reusite, si a doua defensiva, cu 19 goluri incasate.
Pariuri Genoa vs Juventus
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.44

  • Intre cele doua tabere nu exista termen de comparatie la ora actuala, iar cum era firesc, am ales sa mergem pe victoria lui Juventus, cota fiind una acceptabila, mai ales daca o combinam pe un bilet.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,