Pariuri Sportive Germania – Paraguay – 14.08.2013

Bilet realizat de bonus in 13 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Germania vs Paraguay (14.08.2013) – ora 21:45
Introducere
Duelul dintre Germania si Paraguay se anunta a fi unul dintre cele mai dezechilibrate de miercuri seara in amicalele internationale. Nemtii pornesc ca mari favoriti, cu o cota de 1.22 in momentul de fata in oferta celor de la bet365.com, lucru normal de altfel.
Cele doua selectionate au mai fost puse fata in fata in 2002 la Cupa Mondiala, atunci nemtii impunandu-se cu scorul de 1-0.
Germania
Paraguay
germania steagGermania este fara doar si poate echipa superioara din toate punctele de vedere. Nemtii nu avut un an 2013 foarte activ din punct de vedere al numarului de meciuri jucate, acestia disputand doar cinci partide. Rezultatele au fost bune, cu patru victorii si o singura infrangere, aceasta din urma venind in fata Statelor Unite, scor 4-3 in luna Iunie. Ofensiva ramane principalul punct forte pentru Schweinsteiger si ai lui, Germania marcand in medie in jur de 3 goluri pe meci in ultimele luni.
paraguay steagParaguay vine la acest meci din postura unei selectionate care a dezamagit foarte mult in calificarile la Cupa Mondiala de anul trecut. Sud-americanii au disputat patru partide in 2013, dintre care doar unul singur de pregatire. Bilantul este dat de o victorie (in amical), un egal si doua meciuri pierdute. Apararea a fost marea problema pentru paraguayeni, acestia incasand sapte goluri in cele trei partide oficiale.
Pariuri Germania vs Paraguay
Pronostic pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.62
  • Ne asteptam ca Germania sa isi confirme superioritatea inca din prima parte a jocului, lucru care in conditii normale are sanse mari sa se intample. Diferenta de valoare si din toate punctele de vedere este prea mare intre cele doua selectionate la ora actuala.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!