Pariuri Sportive – Ghana vs Coasta de Fildes – 11.06.2013

Bilet realizat de bonus in 9 June, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Ghana vs Coasta de FildesGhana si Coasta de Fildes se vor duela intr-un super meci amical marti incepand cu orele pranzului, si anume la ora 13:00. Cele doua loturi sunt foarte echilibrate, ghana compensand insa prin faptul ca va avea in spate suportul propriilor fani.

Ghanezii au disputat deja nu mai putin de 10 partide in 2013, cu tot cu participarea la Cupa Africii pe Natiuni. Obi Mikel si compania au un bilant bun, si anume 7 victorii, 2 remize si 1 singura infrangere, cu precizarea ca un egal s-a soldat cu eliminarea de la Cupa Africii.
Ultimul meci jucat de gazde acasa a avut loc in luna Martie, atunci cand au trecut de cei din Sudan cu scorul de 4-0 fara emotii.

Coasta de Fildes pe de alta parte vine la acest meci dupa doar 7 partide bifate de la inceputul anului. Drogba si colegii sau au un bilant ceva mai bun, si anume 5 victorii, 1 egal si 1 singura infrangere, ofensiva fiind principala arma a oaspetilor, tinand cont ca acestia au marcat de-a lungul acestui an in medie aproape 3 goluri pe meci.
Cand vine vorba de deplasari, ivorienii stau foarte bine, castigand ultima deplasare in fata celor din Gambia, scor 0-3.

In 2010 a avut loc ultimul meci directe dintre cele doua selectionate, castigat atunci de Coasta de Fildes cu scorul de 3-1 la Cupa Africii pe Natiuni.

Pronostic pariuri sportive: Ambele marcheaza – DA
Tinand cont de ofensivele celor doua tabere ne asteptam sa vedem goluri in ambele porti. Atacul ivorienilor nu are nevoie de prea multa prezentare, in timp ce Ghana se lauda si ea cu o ofensiva de temut.