Pariuri Sportive – Gloria vs Steaua – 07.05.2013

Bilet realizat de bonus in 8 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Gloria vs SteauaPrimul meci al Stelei dupa ce a devenit campioana din punct de vedere matematic va avea loc pe terenul Gloriei Bistrita, cea mai slaba echipa din acest sezon al Ligii 1. Partida le va pune fata in pe capetele clasamentului la ora actuala, stelistii fiind mari favoriti la toate casele de pariuri.

Gloria Bistrita este intr-o forma lamentabila inainte de acest meci, la fel cum de altfel a fost pe tot parcursul acestui sezon. Gazdele ocupa ultima pozitie cu 17 puncte stranse dupa 29 de etape scurse, avand si cel mai slab golaverage din campionatul Romaniei, cu 19 reusite si 59 de goluri incasate.
Bistritenii sunt cei mai slabi din Romania si pe teren propriu, avand o medie mai mica de 1 punct castigat pe meci.

In schimb Steaua se afla la polul opus, fiind noua campioana a Romaniei. Cu 5 etape inainte de final Steaua are 69 de puncte si un golaverage de 64:23, dominand clar acest campionat in care practic nici o alta echipa nu a avut vreo sansa la titlul de campioana.
Stelistii ocupa prima pozitie si intr-un clasament al meciurilor de pe teren strain, cu 7 victorii, 5 remize si doar 2 infrangeri in 14 deplasari.

O singura data s-au intalnit cele doua tabere in ultimele 2 sezoane, si anume in turul campionatului atunci cand Steaua s-a impus fara emotii, scor 4-0 acasa.

Pronsotic pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.67
Steaua este net superioara din orice punct de vedere in acest moment Gloriei. Mult se gandesc probabil ca Steaua va odihni din titulari pentru marele derby cu Dinamo, insa chiar si daca acest lucru s-ar intampla tot stelistii au prima sansa, prin prisma lotului net superior din punct de vedere valoric si numeric.