Pariuri Sportive – Grecia vs Coreea de Sud – 05.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Grecia vs Coreea de Sud   (05.03.2014) – ora 19:00
Grecia si Coreea de Sud vor fi puse fata in fata miercuri seara de la ora 19:00 intr-un meci de pregatire. La pariuri cotele sunt foarte echilibrate, grecii avand usor prima sansa, poate din cauza terenului propriu. Sud-coreeni au avatajul meciurilor in picioare putem spune.
Ultima intalnire directa dintre cele doua formatii a avut loc in 2010 la Cupa Mondiala, asiaticii impunandu-se cu 2-0 la vremea respectiva.
Grecia Coreea de Sud
Grecia prezinta unul dintre cele mai bine organizate jocuri defensive la ora actuala. Formatia gazda este calificata la Cupa Mondiala dupa ce a scos Romania de la baraj, iar in preliminarii nu a pierdut decat un singur duel. Ultima partida disputata de greci a fost in Noiembrie, cu Romania la Bucuresti, scor 1-1, dupa ce in tur se impusese cu 3-1 acasa. Grecii n-au pierdut acasa din 2011. Dupa cum spuneam, Coreea de Sud are ceva meciuri in picioare anul acesta, trei la numar mai exact. Asiaticii au bifat o victorie cu Costa Rica, scor 1-0, la care se adauga doua infrangeri fara a reusi sa inscrie vreun gol, scor 0-4 cu Mexic si 0-2 cu SUA. Cand vine vorba de deplasari, Coreea de Sud a reusit doar trei succese in ultimii doi ani de zile cu echipe net inferioare.
Pariuri Grecia vs Coreea de Sud
Info pariuri sportive: Grecia (Draw no bet) @ 1.53

  • Ne bazam in primul rand ca echipa Greciei are o defensiva extrem de buna si etaleaza un joc organizat, dupa cum am spus, iar daca va marca prima, va fi foarte greu mai apoi sa incaseze. In caz de egal, pariul va fi returnat.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,