Pariuri Sportive – Groningen vs Ajax – 31.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 30 August, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Groningen vs Ajax (31.08.2014) – ora 15:30
Duminica dupa amiaza de la ora 15:30, Groningen si Ajax Amsterdam vor fi puse fata in fata in cadrul etapei a patra din Olanda Eredivisie, lancierii pornind ca favoriti cand vine vorba de pariuri si nu numai.
In ultimul an si jumatate cele doua cluburi s-au intalnit de cinci ori. De patru ori au reusit sa se impuna cei de la Ajax si o singura data am avut parte de un egal. De fiecare data s-au marcat cel putin doua goluri in meci.
Groningen Ajax
Groningen este despartita in acest moment de Ajax doar din cauza golaverajului. Echipa gazda a inceput cu doua victorii campionatul curent, dupa care a venit infrangerea cu Den Haag, scor 0-3. Cu sase puncte si un golaveraj de 6-6, Groningen este a patra in clasamentul din Eredivisie. Trebuie precizat faptul ca toate jocurile gazdelor au fost de over 2.5, marcandu-se in medie fix patru goluri pe meci. Ajax Amsterdam se afla intr-o situatie asemanatoare. Tot cu doua victorii au inceput si campionii din sezonul trecut, 4-1 cu Vitesse si 3-1 cu Alkmaar, dupa care a venit esecul de pe teren propriu cu marea rivala, PSV Eindhoven, scor 1-3. Ajax este a trei in clasamentul din Olanda si la fel ca si in cazul gazdelor, toate meciurile lancierilor au oferit scoruri de over 2.5 pana in acest moment.
Pariuri Groningen vs Ajax
Info pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.60

  • Nu este nici un secret faptul ca fotbalul olandez este unul foarte spectaculos si generos in reusite. In meciurile lui Ajax s-au marcat 13 goluri dupa trei etape, pe cand in ale lui Groningen s-au inscris 12 goluri, astfel ca avem toate motivele sa ne asteptam la o partida frumoasa si cu reusite multe.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,