Pariuri Sportive Gyor – Bayern – 11.08.2013

Bilet realizat de bonus in 10 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Gyor vs Bayern (11.08.2013) – ora 17:00
Introducere
Dupa debutul din campionat de vineri seara, Bayern Munchen va mai disputa un meci de pregatire contra maghiarilor de la Gyor, duminica dupa amiaza incepand cu ora 17:00. Cotele sunt mai echilibrate decat ne-am fi asteptat, nemtii avand o cota de 1.50 pentru succes, iar in opinia noastra este o paine de mancat pentru pariori.
Gyor
Bayern
MainzMainz a mers impecabil in noul sezon, fie ca vorbim de partidele amicale, fie de cele oficiale. Ce-i drept formatia gazda nu a disputat decat trei meciuri in aceasta vara. In cele doua partide de pregatire Mainz s-a impus cu 4-1 in fata lui West Ham si cu 3-1 contra celor de la Bastia, ca mai apoi in Cupa Germaniei sa treaca cu emotii de Fortuna Koln, scor 2-1 in deplasarea de weekend-ul trecut.
StuttgartStuttgart in schimb priveste foarte increzatoare spre noul sezon, avand in vedere parcursul bun din amicale. Echipa oaspete a disputat nou meciuri de-a lungul acestei veri, atat oficiale, cat si amicable. Sase partide de pregatire au fost trecute in contul trupei lui Maxim, aceasta reusind patru victorii, un egal si o infrangere. In meciurile oficiale oaspetii acestui joc au inregistrat un succes si doua remize.
Pariuri Gyor vs Bayern
Pronostic pariuri sportive: 2 solist @ 1.50
  • Cota mare pentru victoria lui Bayern ne face sa mergem pe un pronostic destul de sigur la prima vedere, in ciuda faptului ca Pep Guardiola va trimite in teren in mod cert o echipa formata din multi jucatori de pe banca. Chiar si asa nu exista termen de comparatie intre cele doua tabere.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!