Pariuri Sportive – Hannover vs Bayern – 20.04.2013

Bilet realizat de bonus in 20 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Hannover vs BayernBayern Munchen se va deplasa pe terenul lui Hannover in aceasta dupa amiaza de la ora 16:30. Oaspetii au devenit recent noii campioni ai Germaniei din punct de vedere matematic, asa ca isi pot indrepta toata atentia catre Champions League si Cupa Germaniei. La pariuri Bayern e mare favorita.

Hannover vine dupa 5 etape mai putin reusite, etape in care nu si-a trecut in cont decat 38 de puncte si un golaverage de 50:49. Nu este greu de observat faptul ca marele punct slab al gazdelor este defensiva. Dupa 29 de etape scurse Hannover este a 10-a in Bundesliga.
Pe teren propriu insa gazdele se descurca impresionant, fiind una dintre cele mai solide echipe din Germania. Cu 8 victorii, 4 remize si doar 2 infrangeri in acest campionat acasa, Hannover este a 6-a in Bundesliga la acest capitol.

Pe de alta parte situatia lui Bayern este una total diferita. Bavarezii au 78 de puncte in acest moment si un golaverage fabulos de +70, cu 83 de reusite si doar 13 goluri incasate. Lider in Germania, Bayern este la 20 de puncte avans fata de urmatoarea clasata.
Oaspetii sunt cei mai buni in campionat si cand vine vorba de meciuri pe teren strain, acolo unde au un bilant formidabil de 13 victorii si 1 egal dupa 14 jocuri.

Ultimele 2 intalniri dintre cele doua formatii au fost castigate de fiecare data de Bayern, scor 2-1, respectiv 5-0 in turul acestui campionat.

Pronostic: Victorie Bayern Munchen la o cota de 1.40
Recomandam sa nu riscati pe o victorie la handicap a bavarezilor datorita faptului ca acestia sunt deja campioni si mai mult ca sigur isi vor odihni artileria grea pentru semifinalele Champions League.

Cele mai bune cote pentru meciul Hannover – Bayern sunt oferite de: Paddy Power.