Pariuri Sportive – Hearts vs Kilmarnock – 26.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 26 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Hearts vs Kilmarnock (26.12.2013) – ora 17:00
Astazi cu incepere de la ora 17:00 va avea loc un meci foarte interesant in prima liga de fotbal a Scotiei, meci ce le va pune fata in fata pe Hearts si Kilmarnock, doua tabere ce lupta sa evite retrorgadarea in acest sezon.
In cele trei intalniri directe din 2013 am avut parte de jocuri in care nu au reusit sa inscrie ambele echipe, de fiecare data avand loc victorii la zero. de doua ori s-a impus Kilmarnock, scor 2-0 si 0-3, si o data Hearts, scor 0-1.
HeartsKilmarnock
Hearts sufera in continuare dupa penalizarea primita din partea federatiei de 15 puncte, iar la ora actuala este ultima in clasament, cu -3 puncte si un golaveraj de 13-29. Gazdele sunt intr-o forma slaba, avand trei infrangeri in ultimele trei etape. Hearts are 17 puncte in minus fata de linia de plutire si 14 puncte in minus fata de locul 11 ocupat de Ross County, loc ce joaca barajul de ramanere in Premiership.Kilmarnock pe de alta parte nu isi face griji prea mare vis a vis de retrogradare, obiectivul oaspetilor fiind sa evite pozitia de baraj. Acestia ocupa locul noua cu 15 puncte si patru puncte avans fata de locul 11. Golaverajul de 19-29 nu este unul de laudat, oaspetii avand acelasi numar de goluri primite pana acum ca si Hearts. Doua victorii au bifat cei de la Kilmarnock in ultimele trei etape de Premiership.
Pariuri Hearts vs Kilmarnock
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.80

  • La cum au aratat cele doua tabere pana acum, cel putin la nivel ofensiv, ne asteptam sa vedem putine goluri in duelul de astazi. Am ales sa mergem pe pariul sub 2,5 goluri, cota fiind una foarte tentanta in opinia noastra.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!